Profil

KORT OM MIG

Hej, jeg heder Tobias. Jeg er født og opvokset i Tønder, men har derudover også boet og arbejdet i Aarhus og Tórshavn. Siden 2006 har jeg været gift med Anja og sammen har vi tre dejlige børn. Efter fem år på Færøerne, valgte vi i 2014 at flytte til Grenaa.

Tilbage i 2001 kom jeg i lære i en mindre familieejet malervirksomhed, hvor der var fokus på kvalitet, sans for detaljen og ikke mindst stolthed for malerfaget – noget der har fulgt mig i mit arbejde lige siden.

Gennem årene har jeg været omkring mange aspekter af malerfaget – privat, erhverv, industri, boligforening m.m. Som nævnt, har jeg blandt andet arbejdet fem år på Færøerne, hvor klimaet stiller helt særlige krav til udvendigt malerarbejde.

Siden 2014 har jeg været selvstændig og alenearbejdende malermester med base i Grenaa.

Jeg er selvfølgelig medlem af Djurslands Malerlaug / Danske Malermestre

OM DANSKE MALERMESTRE (uddrag fra EnRigtigMaler.dk)

ANSVARLIGHED

Det handler om din tryghed som kunde. Når du vælger at samarbejde med et medlem af Danske Malermestre, samarbejder du samtidig med en virksomhed, der har en stærk organisation i ryggen. Det er en fordel for dig! For skulle der opstå spørgsmål om for eksempel jeres aftaler eller kvaliteten af arbejdet, står vi klar til at hjælpe og redde trådene ud. En Rigtig Maler kan med sine tre et halvt årige uddannelse rådgive dig om dine maleprojekter. For os er det ansvarligt at levere den bedste kvalitet – og det gør En Rigtig Maler!

GARANTIORDNING

Det forpligter at yde kvalitet. Alle medlemmer af Danske Malermestre er derfor omfattet af Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres garantiordning, der har til formål at sikre kunderne et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde.

Vi er stolte af at kunne fortælle, at det er yderst sjældent, at der rejses garantisager over for medlemmer af Danske Malermestre.

Læs mere på EnRigtigMaler.dk