Profil

KORT OM MIG

Mit navn er Tobias Skipper-Eriksen. Jeg er født og opvokset i Sønderjylland og har derudover boet og arbejdet i Aarhus og på Færøerne. Siden 2006 har jeg været gift med Anja og vi har sammen tre dejlige børn. I 2014 flyttede vi til Grenaa.

MIT LIV SOM MALER

Tilbage i 2001 kom jeg i lære i en mindre familieejet malervirksomhed, hvor der var fokus på kvalitet, sans for detaljen og ikke mindst stolthed for malerfaget. Disse egenskaber har fulgt mig i mit arbejde lige siden.

I løbet af mit liv som maler har jeg været omkring mange aspekter af malerfaget – privat, erhverv, industri, boligforening m.m. Blandt andet har jeg arbejdet fem år på Færøerne, hvor klimaet stiller helt særlige krav til udvendigt malerarbejde.

Siden 2014 har jeg været selvstændig og alenearbejdende malermester med base i Grenaa.

Jeg er selvfølgelig medlem af Djurslands Malerlaug / Danske Malermestre

OM DANSKE MALERMESTRE (uddrag fra EnRigtigMaler.dk)

ANSVARLIGHED

Det handler om din tryghed som kunde. Når du vælger at samarbejde med et medlem af Danske Malermestre, samarbejder du samtidig med en virksomhed, der har en stærk organisation i ryggen. Det er en fordel for dig! For skulle der opstå spørgsmål om for eksempel jeres aftaler eller kvaliteten af arbejdet, står vi klar til at hjælpe og redde trådene ud. En Rigtig Maler kan med sine tre et halvt årige uddannelse rådgive dig om dine maleprojekter. For os er det ansvarligt at levere den bedste kvalitet – og det gør En Rigtig Maler!

GARANTIORDNING

Det forpligter at yde kvalitet. Alle medlemmer af Danske Malermestre er derfor omfattet af Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres garantiordning, der har til formål at sikre kunderne et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde.

Vi er stolte af at kunne fortælle, at det er yderst sjældent, at der rejses garantisager over for medlemmer af Danske Malermestre.

Læs mere på EnRigtigMaler.dk