Cookies & persondata

COOKIES

Denne hjemmeside anvender cookies til at huske dine præferencer og for at vi ved hvor mange der besøger hjemmesiden og hvordan de agerer på denne. En cookie er en tekstfil, som gemmes på din computer eller tilsvarende, med det formål at genkende den ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hjemmesiden anvender cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på siden. Google Analytics har adgang til de cookies der indsamles. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

PERSONDATA

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde hvor det er relevant for din aktivitet hos godt & grundigt, grenaa. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi selvfølgelig altid lovgivningen.

Oplysninger vi indsamler: Hvis du ønsker at købe og modtage en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og tilbyde dig ydelsen. Vi indsamler og behandler ligeledes dine persondata, når du sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback. Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

Formål: Dine almindelige kontaktoplysninger som navn, adresse og telefonnummer indhenter vi, for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har bestilt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi, for at kunne sende dig et svar, en ordrebekræftelse eller en faktura.

Periode for opbevaring: Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Tredjepart: Vi benytter tredjepart til opbevaring og behandling af data (hosting af hjemmesiden). De opbevarede data behandles udelukkende på vegne af godt & grundigt, grenaa og bliver ikke anvendt til andre formål.

Dine rettigheder: Du har til enhver tid ret til at anmode os om at få adgang til, få ændret eller slettet dine persondata. Dette kan ske ved henvendelse til:

 

godt & grundigt, grenaa

v/Tobias Skipper-Eriksen (dataansvarlig)

 adresse: August Kroghs Vej 33, 8500 Grenaa

 tlf.: 51919510

 mail: tobias@godtoggrundigt.dk

 

Derudover har du mulighed for at klage over behandlingen af dine persondata, hvilket du kan gøre til Datatilsynet: https://www.datatilsynet.dk/