Profil

Mit navn er Tobias Skipper-Eriksen. Jeg er født i 1985, opvokset i Tønder, bosat i Grenaa, er gift og far til tre.

I 2001 kom jeg i lære i en mindre sønderjysk malervirksomhed, drevet af samme familie i tre generationer, med stolthed for malerfaget og fokus på kvalitet, hvilket har fulgt mig i mit arbejde lige siden.

Jeg har i løbet af mit arbejdsliv været omkring de fleste aspekter af malerfaget. Blandt andet har jeg arbejdet fem år som maler på Færøerne, hvor klimaet stiller helt særlige krav til udvendigt malerarbejde.

Siden 2014 har jeg været selvstændig og alenearbejdende malermester med base i Grenaa.

Medlem af Djurslands Malerlaug / Danske Malermestre

OM DANSKE MALERMESTRE:

ANSVARLIGHED
Det handler om din tryghed som kunde. Når du vælger at samarbejde med et medlem af Danske Malermestre, samarbejder du samtidig med en virksomhed, der har en stærk organisation i ryggen. Det er en fordel for dig! For skulle der opstå spørgsmål om for eksempel jeres aftaler eller kvaliteten af arbejdet, står vi klar til at hjælpe og redde trådene ud. En Rigtig Maler kan med sine tre et halvt årige uddannelse rådgive dig om dine maleprojekter. For os er det ansvarligt at levere den bedste kvalitet – og det gør En Rigtig Maler!

GARANTIORDNING
Det forpligter at yde kvalitet. Alle medlemmer af Danske Malermestre er derfor omfattet af Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres garantiordning, der har til formål at sikre kunderne et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde.

Vi er stolte af at kunne fortælle, at det er yderst sjældent, at der rejses garantisager over for medlemmer af Danske Malermestre.

Læs mere på EnRigtigMaler.dk